Zoeken naar wat zoek

Uw zoekactie voor wat zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

louis8 46 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Wie laat zich pijpen?
Ik ben op zoek naar een stevige pik die ik mag betasten en nadien likken en pijpen. Je kan ontvangen of weet een plekje in de buurt waar ik je kan verwennen. Jij zorgt voor een discrete plek, een proper gewassen pik en een versa lading zaad.  
Bertje 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Zoon zkt Daddy rollenspel woensdagochtend
ik ben 45 174 66 en ik zoek iemand om lekker mee te sexen. Met een heerlijk rollenspel. Is er een lekkere Daddy of miss stiefbroer of ... die lekker wil tongen en pijpen en ons masturberen. iemand die echt zich kan inleven en wil genieten. ik kan morgenochtend (woensdag) ontvangen. wel discreet  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
vaste oudere dominante geile man gezocht die kan ontvangen
Ik zoek een vaste oudere dominante en geile man die geregeld in de regio kan ontvangen. Ik ben 55 182 80 normaal gebouwd en intiem geschoren. Jij bent de baas en ik moet je bevelen uitvoeren, mondje en kontje staan ter beschikking. Overtuig met je stats en wensen in meer dan een paar woorden en spreek concreet af om me uit te testen. Ik ben 100% discreet rn op uw genot gericht.  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik:47j,1m78,79kg,17cm, intiem behaard, getrouwd, en stiekem liefhebber van oraal verwennen van geile pikken. Jij: voldoet aan al het volgende (het is veel, ik weet het, maar geloof me het is de moeite) :slank, verzorgd, mooi tot fors geschapen, geniet graag 1 of meerdere keren per week van een lekkere pijpbeurt MET condoom (!), kan overdag vlot thuis ontvangen in ruime regio rond Gent, en hebt zin om mij op te leiden tot pijpslaaf. Dit omvat: mij leren hoe je het het liefst wil, op termijn zonder condoom, slikken, deep throat en al wat er in je opkomt. Voor de duidelijkheid: geen kussen neuken etc, enkel u pijpen, en aanvankelijk enkel met condoom. Reageer met je stats, woonplaats en eventueel een foto van je stijve. Voldoe je niet aan alle voorwaarden, reageer dan niet, het is tijdverlies voor ons allebei...  
Gregory 44 jaar West-Vlaanderen - Vleteren
Zoek passieve mannen om te pijpen
Slikken naar jou wens is mogelijk en bespreekbaar ik ontvang in discretie Soms mannen in de buurt die interesse hebben ? Meermalig kan zeker Wie voelt zich geroepen ?  
pieter 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
verwennen
nog maar eens proberen , ik zoek iemand die ook houdt van naakt zijn bij elkaar kennis te maken en zo naar elkaar toe komen om dan samen lekker te genieten van onze lichamen .  
Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
diverse sex scenario's
ervaar ik als erg opwindend. Ben eerder sub / bottom en hou van wat fantasie. Eentje ervan is om te filmen ( onherkenbaar ) terwijl jou pijp of als je me neukt maar is geen must. Ik zoek niet voor vandaag. Graag kennis maken via mail en bij klik spreken we af.  
Kris 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie wil mooie man pijpen of aftrekken
Ik ben een slanke verzorgde man en zoek iemand die zin heeft om me te bestasten, af te trekken en eventueel te pijpen. Ik verplaats me straks in de regio oud-Turnhout. Je kan ontvangen of kent een discrete plaats voor een cardate. Je bent zelf ook verzorgd  
Jacob 40 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ik zoek
Welkom terug. Ik zal proberen alles beknopt te schrijven (sorry voor mijn Nederlands). Ik ben 40 jaar oud, ik ben getrouwd, maar mijn vrouw geeft de voorkeur aan tv-series boven mij, ik ben op zoek naar alles, ik sta open voor biseksualiteit, ik droom van een trio en samen masturberen in de auto windt me op. Ik hou van damesondergoed (de gedragen zijn beter), ik ben discreet, gezond, kalm en zelfs een beetje knap. Als we 100% discreet zijn, kan ik bijna alles proberen. Ik ben 178 cm, 85 kg, kort blond haar, de foto van mijn lul staat in de advertentie. Ik zal proberen op alle reacties te reageren.  

Ik zoek
Sven 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Ik zoek nu in Oostende
Soft of lekker elkaar laten genieten. Ik ben versa bi met lekker 18 cm. Wie kan me ontvangen? Reactie met foto van je pik voor snele afspraak  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10